• New

Crystal Electric Yellow

DKK43.95
Tax included
43.95
2-4 days

Beautystones rhinsten non hotfix Round (2000, 2058 & 2088) I Crystal Electric Yellow er flat back rhinsten med flad foliebagside som er nemme at påsætte med lim, gem glue eller gele.

Crystal Electric Yellow er en lys og levende nuance af gul, der minder om sommerdage og solskin. Det er en meget mættet farve, der lyser under et UV-lys, så det ser ud til at udsende sit eget lys og kan beskrives som en gul nuance, der er både intens og iøjnefaldende. Crystal Electric Yellow bruges ofte i moderne og edgy designs for at skabe en fed og slående effekt og er ofte parret med andre lyse neonfarver såsom pink, grøn eller blå for at skabe et livligt og energisk farveskema.

Størrelser
Antal
Quantity
In Stock

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Beautystones Crystal er produceret i EU og fremstår i slibning og kvalitet fuldstændig identisk med verdens førende brand.

Beautystones flat back crystals fåes i tre typer snit: 2000 med 8 facetter (SS3 og SS4); 2058 med 14 facetter, der optimerer lysrefleksionen af mindre krystaller (SS5 til SS10) og 2088 med 16 facetter og et unik stjerneskåret design, som giver den ultimative glans (SS12 til SS48).