• New

Crystal Electric Pink

DKK44.95
Tax included
44.95
2-4 days

Beautystones rhinsten non hotfix Round (2000, 2058 & 2088) I Crystal Electric Pink er flat back rhinsten med flad foliebagside som er nemme at påsætte med lim, gem glue eller gele.

Crystal Electric Pink er en lys og legende farve, der lyser under et UV-lys, der ser ud til at udsende sit eget lys, ligesom andre elektriske farver. Ofte forbundet med ungdom og energi, og kan også bruges til at fremkalde en følelse af sjov og femininitet. Det er en særlig populær farve i danse- og sportstøj, som en måde at skabe en dynamisk og mindeværdig visuel effekt. Crystal Electric Pink er en meget dynamisk og spændende farve, der kan tilføje en følelse af sjov og legende til ethvert design, hvilket gør den særlig populær i neglekunstens verden.

Størrelser
Antal
Quantity
In Stock

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Beautystones Crystal er produceret i EU og fremstår i slibning og kvalitet fuldstændig identisk med verdens førende brand.

Beautystones flat back crystals fåes i tre typer snit: 2000 med 8 facetter (SS3 og SS4); 2058 med 14 facetter, der optimerer lysrefleksionen af mindre krystaller (SS5 til SS10) og 2088 med 16 facetter og et unik stjerneskåret design, som giver den ultimative glans (SS12 til SS48).