• New

Crystal Electric Green

DKK44.95
Tax included
44.95
2-4 days

Beautystones rhinsten non hotfix Round (2000, 2058 & 2088) I Crystal Electric Green er flat back rhinsten med flad foliebagside som er nemme at påsætte med lim, gem glue eller gele.

Crystal Electric Green er en alsidig farve, der kan bruges i en række forskellige brancher, herunder sportstøj, natklubmiljøer og mode. Den kan kombineres med andre lyse elektriske farver såsom Crystal Electric Pink, Crystal Electric Orange eller Crystal Electric Blue for at skabe en legende og dynamisk farvepalet. Med Electric Lacquer-effekten gør dette det muligt for krystallen at lyse under et UV-lys, hvilket giver et udseende af at udsende en lysende glød, der ligner de skarpe lys fra et neonskilt, deraf navnet.

Størrelser
Antal
Quantity
In Stock

 

Security policy (edit with Customer reassurance module)

 

Delivery policy (edit with Customer reassurance module)

 

Return policy (edit with Customer reassurance module)

Beautystones Crystal er produceret i EU og fremstår i slibning og kvalitet fuldstændig identisk med verdens førende brand.

Beautystones flat back crystals fåes i tre typer snit: 2000 med 8 facetter (SS3 og SS4); 2058 med 14 facetter, der optimerer lysrefleksionen af mindre krystaller (SS5 til SS10) og 2088 med 16 facetter og et unik stjerneskåret design, som giver den ultimative glans (SS12 til SS48).